Unboss dogodki

»dogodek za managerje«

Lars Kolind, avtor koncepta špageti organizacije in soavtor koncepta UNBOSS je v sredo, 6. 3. 2013 na Ekonomski fakulteti, v okviru strokovno-izobraževalnega dogodka UNBOSS  »How to compete and win in the knowledge and service economy« predstavil miselni koncept podjetništva UNBOSS, ki  prinaša znanja o učinkovitosti poslovanja, priporočilih za vodenje, metodah, s katerimi se izognemo najpogostejšim napakam, pomembnosti spreminjanja strukture organizacije, da lahko dosegamo veliko več za veliko manj ter pridobimo večjo vrednost.

Sledila je okrogla miza »Izkušnje, ki izoblikujejo liderje«, kjer so sodelovali slovenski poslovneži:

  • g. Sandi Češko, lastnik in predsednik upravnega odbora Studia Moderna
  • mag. Vojmir Urlep, predsednik uprave Leka, Manager leta 2012
  • g. Tadej Beočanin, načelnik Zveze tabornikov Slovenije
  • g. Lars Kolind, član svetovalnega odbora Danske Bank, predsednik nadzornega odbora Kristeligt Dagblad, član uprav večih podjetij

»dogodek za tabornike«

Lars Kolind je posebej za tabornike pripravil predavanje »Si želiš postati voditelj 21. stoletja?«, kjer nam je povedal nekaj več o konceptu “UNBOSS”. Izzval nas je, da smo vsak pri sebi razmislili kakšno je naše poslanstvo znotraj organizacije, zakaj slediti viziji organizacije, s kakšnim namenom in ciljem. Predvsem pa nam je predal koristne nasvete kako postati vodja novega časa na zabaven, a hkrati odgovoren način.

Predavanje je bilo namenjeno aktivnim tabornikom (vodnikom, načelnikom družin in rodov, starešinam), ki so od tabornika in uspešnega poslovneža izvedeli, kako doseči veliko več za veliko manj in istočasno povečati dodano vrednost vsemu kar počnemo.

»dogodek za študente «

V skrbi za prihodnje generacije je Lars Kolind za študente fakultet pripravil predavanje »Vodje za 21. stoletje«, kjer je predstavil preizkušeno poslovno metodo delovanja, ki prinaša znanja o veliko večjih dosežkih z veliko manj in pojasnjuje kako lahko managerji in zaposleni dosežejo večjo vrednost.

Zastarel način vodenja in razmišljanja smo prerasli. Čas je za drugačno razmišljanje, za postavljanje vrednot in namenov v ospredje. Čas je, da naše delovanje postane bolj smiselno in zabavno. UNBOSS je oseba, je koncept, je proces, je gibanje. UNBOSS je vodja. Vodja novega časa.

 

Objavljeno v medijih

Organizator

Organizator obiska Larsa Kolinda je Zveza tabornikov Slovenije (ZTS). Več o ZTS

zveza-tabornikov-slovenije

Partnerji

Projekt so podprli

telekom-slovenijeReakcija - komunikacijski laboratorijgospodarska-zbornica-slovenije

citroen

studio-moderna